esetbanner1
WizardSoft is Preferred Reseller van ESET Endpoint Antivirus (NOD32) en ESET Endpoint Protection. We zijn gecertificeerd op kennis van ESET-software en gespecialiseerd in zakelijke omgevingen en leveren dan ook primair aan bedrijven, onderwijs en overheid. ESET Antvirus maakt gebruik van geavanceerde heuristische detectie naast automatische virusdefinitie- en softwareupdates om virussen, spyware, malware en trojans te herkennen en te stoppen. ESET Antivirus is efficiënt en effectief en is geschikt voor alle gangbare Windows versies en Linux gebaseerde file- en mailservers. Er is een 32- en 64-bits versie beschikbaar. Ook voor Terminal Server/Citrix omgevingen bevelen we ESET Antivirus van harte aan door de goede prestaties en lage systeembelasting.

Enkele ondersteunde platformen:
-Windows desktop en server besturingssystemen, 32 en 64 bit
-Mac OS X
-RedHat, SuSe, Novell, Mandriva, Ubuntu, Solaris, BSD
-Exchange, Domino, div. Linux mail servers, Kerio MailServer
vmware ready citrix ready
Naast bescherming tegen virussen en malware biedt ESET Endpoint Protection ook mogelijkheden tot het beperken van toegang tot specifieke USB devices. Systeembeheerders zullen blij zijn met de eenvoudige en flexibele beheermogelijkheden.

Waarom Eset voor uw bedrijf?
  • Degelijke Antivirus / Antispyware gecombineerd met cloud-powered scanning
  • USB Device Control mbv flexibele regels
  • Host-based Intrusion Prevention System (HIPS)
  • Instelbare auto-scan van verwijderbare media
  • Lage systeemeisen door efficiënte programmacode
  • Cross-platform: Windows, Mac en Linux, Mobile
  • ESET SysRescue: bootable rescue systeem
  • ESET Remote Administrator 6
  • Rapportage, logboeken en notificaties voor de beheerder
  • Microsoft NAP Support
ESET Antivirus / NOD32 is geschikt voor elke omgeving: consumenten, MKB, enterprise, educatie, gezondheidszorg en overheid. Overheids en non-profit organisaties kunnen profiteren van gereduceerde prijzen.

Eset Endpoint Security
ESET Endpoint Security
Alles-in-een beveiligingsoplossing voor bedrijven door het combineren van Antivirus, een 2-way firewall, Web Control en de Remote Administrator tool.Eset Endpoint Antivirus
ESET Endpoint Antivirus
Antivirus- en antispywarebescherming in combinatie met cloud-powered scannen, apparaatcontrole en de Remote Administrator tool.ESET Mail Security for Microsoft Exchange
Geavanceerde antivirus én antispam voor uw Exchange omgeving.
32 bits versie voor versie 5.5 t/m 2003! Langdurige support is geen probleem.
64 bits versie voor versie 2007, 2010 en 2013
ESET Mail Security voor Microsoft Exchange staat voor uitstekende en stabiele prestaties. Deze oplossing is ontworpen om een minimale impact op de afleversnelheid van berichten te hebben en de server zo min mogelijk te belasten. ESET Mail Security is de ideale beveiligingsoplossing voor kleine én grote bedrijven.
Niet alleen uw mailstore is beveiligd, ook de server zelf op bestandsniveau (optioneel in en uit te schakelen). Functionaliteit omvat o.a. antivirus en antimalware, heurstic spam detection, black & white lists, flexibele greylisting, volledige integratie met Exchange en Outlook.

Prijzen, bestellen en hulp
Wanneer u ESET software bij ons aanschaft kunt u rekenen op de hulp van WizardSoft bij vragen of problemen. Stuur uw offerteaanvraag naar eset@wizardsoft.nl . Vermeld uw bedrijfs- en contactgegevens samen met het maximaal aantal gelijktijdige gebruikers en/of aantal mailboxen. Wij hebben de mogelijkheid om met hulpsoftware op afstand na uw toestemming mee te kijken om een probleem op te lossen. Uiteraard is er ook een goede online helpdesk die te benaderen is via kb.eset.com. Wanneer u uw volledige computerpark met ESET uitrust, zijn ook uw file servers inbegrepen voor dezelfde prijs als een werkstation.

Enkele persuitingen
Van 15 verschillende antivirus-pakketten scande NOD32 het snelst uitvoerbestanden onder het nieuwe besturingssysteem en won hiermee wederom een VB 100% award. De VB100% (Virus Bulletin 100%) award wordt uitgereikt aan virusscanners die alle aanwezige virussen signaleren. "De snelheid van NOD32 blijft indrukwekkend, en met een scan-score van nul missers, kunnen we ook nu NOD32 weer belonen".

WinMAG Pro "best value"
Het blad WinMAG Pro (winmag.nl) ondervond dat NOD32 een "opvallend lage systeembelasting" heeft. "Gevorderde gebruikers kunnen de beveiliging instellen met behulp van krachtige schakelopties". Als oordeel schrijft WINMAG "NOD32 is een krachtige en configureerbare antivirusoplossing, die weinig beslag legt op systeembronnen en vooral veeleisende gebruikers zal aanspreken".

Windows IT PRO
For comprehensive system protection with minimal performance penalty, ESET NOD32 Antivirus System is a solid, affordable solution. For Enterprise Edition users, the NOD32 LAN Update feature lets administrators download updates to a central location, then distribute them to protected systems to minimize Internet traffic. NOD32 Enterprise Edition also includes Remote Administrator, a central console that lets administrators deploy the client to remote systems. This is a real time-saver when you need to deploy hundreds of clients. The NOD32 system works well on 64-bit Windows systems, a feature I'm pleased to find in an antivirus application. Overall, NOD32 is a compelling antivirus solution for protecting a few systems or several hundred.

Uitproberen?
Bedrijven kunnen op aanvraag een proeflicentie ontvangen voor de Business editie. Neem contact met ons op via eset@wizardsoft.nl .


WizardSoft
info@wizardsoft.nl
Kaatsheuvel