Computernetwerken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ze vervullen een belangrijke rol in uw bedrijf. Een dag zonder computers of netwerk zal handen vol geld kosten en problemen veroorzaken voor de dagelijkse gang van zaken. Daarbij komt nog dat uw klanten ook de dupe kunnen worden van uw storing.

De apparatuur en software moeten onderhouden worden. Of het nu om een enkele, tiental of honderdtal computers gaat. Beter voorkomen dan genezen is ook hier het devies. Voor kleine of middengrote organisaties is een fulltime systeembeheerder vaak te kostbaar en/of niet nodig. Of u heeft behoefte aan specifieke expertise. Een ander probleem wat kan optreden is ziekte van uw technisch persoon. Wat dan?

Voor bovenstaande problemen kunnen wij een oplossing bieden met onze professionele IT dienstverlening. WizardSoft heeft kennis in huis van alle algemeen gangbare software en is specialist in Microsoft netwerkomgevingen. Back-up, gebruikers- en bestandsbeheer, groupware (o.a. Exchange) en spambestrijding zijn enkele voorbeelden van ons werkterrein. Beheer en hulp op afstand behoren tot de standaard mogelijkheden. Een regelmatig bezoek op locatie is natuurlijk ook belangrijk. De tarieven die WizardSoft hanteert zijn concurrerend en betaalbaar voor elk bedrijf.


WizardSoft
info@wizardsoft.nl
Kaatsheuvel